Utbildning - Commuter Security Group

Utbildning

CSG Academy – för ökad kunskap och kompetens.

Vi erbjuder ett flertal olika utbildningspaket och skräddarsydda utbildningar för både företag, organisationer och myndigheter. CSG Academy ökar din förståelse för hur säkerhet byggs upp och upprätthålls. Tillsammans skapar vi en trygg miljö för dig och dina medarbetare med minimal inverkan på ert vardagliga liv.

Säkerhetsutbildning efter era behov.

CSG Academy erbjuder både färdiga utbildningspaket och skräddarsydda utbildningar utformade efter era behov. Innan utbildningsstart besöker vi gärna dig och gör en utförlig säkerhetsanalys för att kunna bedöma vilken typ av utbildning som passar just din verksamhet. Du bestämmer själv om du vill att utbildningstillfället ska äga rum hos oss, i våra moderna utbildningslokaler, eller på plats hos er.

Här nedan kan du se några av våra färdiga utbildningspaket:

  • Utbildning Hot och våld
  • Utbildning Säkerhet i butik
  • Utbildning Konflikthantering
  • Utbildning Krishantering
  • Utbildning Drogkunskap och bemötande av drogpåverkad person

Vill du veta mer om hur en anpassad säkerhetsutbildning kan hjälpa din verksamhet? Kontakta oss via länken nedan eller ring oss på 08-410 147 00 för ett kostnadsfritt möte så berättar vi mer.


Beställ våra tjänster Kontakta oss
Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss