Väktare

CSG erbjuder flera olika typer av väktartjänster. Väktarens arbetsuppgifter är att förebygga och förhindra brott och olyckor. Våra väktare arbetar i allt ifrån butiker till offentliga platser till att skydda personer och verksamheter. Tillsammans med dig analyserar vi säkerhetsbehoven och kommer gemensamt fram till en optimal lösning.

Exempel på tjänster

Som väktare utför vi en rad olika tjänster.

Butikskontrollanter

Med väl utbildade och rutinerade butikskontrollanter ser vi till att brott som stöld, svinn och skadegörelse inte förekommer i din butik. Arbetet som butikskontrollant är både krävande och utmanande. På CSG ställer vi extra höga krav på våra väktare som arbetar civilt i butik. Alla har genomfört utbildning inom både juridik och konflikthantering. Vi ser till att du kan bedriva din verksamhet på ett tryggt och säkert sätt, både för dig, din personal och dina kunder.

Hundförare

Våra erfarna hundförare bevakar din arbetsplats mot brand, stöld och skador med hjälp av sin tjänstehund. Hundföraren använder sig av hundens välutvecklade sinnen för att ha större möjlighet att upptäcka förseelser som annars kanske inte upptäckts. En bevakningshund är ett fantastiskt hjälpmedel både vad det gäller att snabbt uppmärksamma hundföraren om det finns personer i området/byggnaden eller genom luftvittring markera spår av förövaren.

Larmutryckning

Du kan alltid känna dig trygg med att vi finns där när du behöver oss. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och optimera våra rutiner vilket har gett tydliga resultat på våra utryckningstider. När larmet går dirigeras närmaste utryckningsbil till plats för att konstatera om det är ett pågående eller begånget brott. Om det är ett pågående brott kallas omedelbart förstärkning av väktare och polis till plats. Om brottet redan har begåtts kontrollerar vi lokalen och rapporterar vad som har utlöst alarmet.

Ronderande bevakning

När ni har avslutat ert arbete för dagen så ansvarar våra ronderande väktare för att säkerheten upprätthålls. Vi åker ut till er verksamhet och bevakar arbetsplatsen mot brand, stöld och skador. På en rond kontrollerar vi även att samtliga fönster och dörrar är stängda på fastigheten, att larm är påslagna och att endast behöriga bilar och personer befinner sig på området. Då du delar på väktarens tid med andra företag i samma geografiska område är ronderande bevakning ett mycket kostnadseffektivt säkerhetsalternativ.

Stationär bevakning

Våra stationära väktare arbetar vid en fast positionering, exempelvis i receptionen till ett företag eller i entrén till en offentlig byggnad. Samtidigt som vi övervakar in- och utpasserande och ser till att inga obehöriga kommer in finns vi även på plats för att ta emot besökare och visa dem till rätta. Det är inte ovanligt att kombinera väktaruppdraget med andra arbetsuppgifter som att sköta företagets telefonväxel eller vaktmästaruppgifter. Uppdraget utformas efter dina behov.

Är du intresserad av att veta mer om våra bevakning- och säkerhetstjänster? Kontakta oss via länken nedan eller ring oss på 08-410 147 00


Beställ våra tjänster Kontakta oss
Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss