Säkerhetskontroll

Säkerhetskontroll av passagerare, besökare, personal eller gods.

Om du är på resande fot ska du känna dig trygg och säker. Våra erfarna flygplatskontrollanter finns vid säkerhetskontrollen för att förhindra att personal eller passagerare tar med förbjudna föremål ombord. Alla passagerare och allt bagage som ska med i flygplanen på både inrikes- och utrikesflygningar kontrolleras. Våra flygplatskontrollanten har rätt att avvisa eller avlägsna personer som inte genomgår säkerhetskontrollen ordentligt. Vi har även ett nära samarbete med polisen. Om någon misstänks för brott tillkallas alltid polis till platsen.

Genom en säker, effektiv och serviceinriktad säkerhetskontroll förhindrar vi flygplatssabotage och luftfartssabotage samtidigt som vi ser till att passagerarna får en positiv upplevelse.

Professionella och serviceinriktade flygplatskontrollanter

Med CSG:s flygplatskontrollanter kan du lita på att alla som arbetar vid säkerhetskontrollen är serviceinriktade, väl utbildade och engagerade. Vi bemöter alla resenärer med respekt och på ett professionellt och trevligt sätt. Vi erbjuder även utbildade och certifierade röntgenoperatörer för att utföra säkerhetskontroller av frakt och post som ska transporteras med flyg.  

Är du intresserad av att veta mer om våra tjänster inom säkerhetskontroll? Kontakta oss via länken nedan eller ring oss på 08-410 147 00


Beställ våra tjänster Kontakta oss
Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss