Säkerhets­konsultation

Låt oss hjälpa dig att minimera risken för ditt företag med en utförlig säkerhetskonsultation.

Behöver ditt företag stöd i hur ni ska hantera risker och hot eller har ni problem med stölder? CSG:s säkerhetskonsulter hjälper företag och organisationer att skapa trygga och säkra arbetsplatser varje dag.

Vi har många års erfarenhet inom säkerhet och med unik spetskompetens inom olika säkerhetsområden har vi rätt person, med rätt kompetens för just ditt uppdrag. Säkerhet och trygghet är en grundpelare för att vi människor ska kunna leva och verka.

En säkerhetskonsultation som leder till förändring.

Varje konsultuppdrag inleds med en omfattande risk- och säkerhetsanalys av nuläget. Vi utför olika utredningar, bistår med råd och stöd inom er säkerhetsutveckling samt hjälper till att utforma handlingsplaner och säkerhetspolicys efter er verksamhet. All dokumentation är lätt att ta till sig och enkel att implementera i ert dagliga arbete.

Säkerhet och bevakning är vårt kall. Kontakta oss via länken nedan eller ring oss på 08-410 147 00 för ett kostnadsfritt möte för att se hur vi kan förbättra din säkerhet.


Beställ våra tjänster Kontakta oss
Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss