Personskydd

Med CSG kan du känna dig säker

Av olika anledningar kan du eller någon av dina medarbetare vara i behov av personskydd. Det är viktigt att du känner dig trygg och litar på personen som har hand om din säkerhet. Vårt mål är att skapa en trygg och säker vardag för dig med minimal inverkan på ditt liv och din omgivning. Alla som arbetar med personskydd på CSG har lång erfarenhet och kompetens. Samtliga personskyddsväktare har SIA level III certifikat vilket gör att vi även får arbeta internationellt.

Kontakta oss gärna via länken nedan eller ring oss på 08-410 147 00 för en kostnadsfri konsultation, vi finns här för att göra din vardag trygg och säker.


Beställ våra tjänster Kontakta oss
Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss