Egendomsskydd

Egendomsskydd för att motverka sabotage, skadegörelse och klotter

CSG har lång erfarenhet av arbete med egendomsskydd i både kollektivtrafik och offentliga miljöer. Vi vågar påstå att vår metodik och vårt arbetssätt för att motverka sabotage, skadegörelse och klotter på egendom är unik och en av de mest framgångsrika i Sverige. Samtliga medarbetare som arbetar med egendomsskydd måste gå igenom vår internutbildning. Resultatet blir att vi alla arbetar efter samma metodik, vilket ökar vår samarbetsförmåga och kortar ner våra utryckningstider.

CSG erbjuder kvalificerade egendomstjänster där information, strategi och taktik är nyckeln för framgångsrika och effektiva insatser. I nära samverkan med dig som uppdragsgivare utarbetar vi en plan för hur uppdraget ska genomföras för att nå bästa resultat. Vi arbetar preventivt för att skapa en trygg och säker miljö både för dig som är ägare av egendomen och för de människor som bor i din fastighet samt vistas i närområdet.

Är du intresserad av att veta mer om våra tjänster inom egendomsskydd? Kontakta oss via länken nedan eller ring oss på 08-410 147 00


Beställ våra tjänster Kontakta oss
Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss