Färdbeviskontroll - Commuter Security Group

Färdbeviskontroll

För en trevlig och säker resa

Med biljettkontroller bidrar vi till att resenärerna får en säker och trevlig resa samtidigt som vi ökar antalet kunder som reser med giltig biljett. Låt oss tillsammans skapa positiva upplevelser i kommunaltrafiken.

På CSG utför vi biljettkontroller både uniformerat och i civila kläder för att motverka fusk och resor med felaktig biljett. Vi finns tillgängliga och utför kontroller 24 timmar om dygnet. Våra medarbetare är serviceinriktade, har hög kompetens och besitter förmågan att kunna anpassa sig och lösa de olika situationer som uppstår på ett effektivt och trevligt sätt.

CSG utför färdbeviskontroller i samarbete med flera olika läns- och lokala trafikbolag på både bussar, tåg och andra kollektiva färdmedel. Vårt arbete utförs efter de direktiv eller önskemål du som beställare har angett. Tillsammans hittar vi en lösning som passar dina behov.

Kontakta oss via länken nedan eller ring oss på 08-410 147 00 om du är intresserad av att anlita våra färdbeviskontrollanter.


Beställ våra tjänster Kontakta oss
Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss