CSG utbildar ordningsvakter.

05 mar 2022

Vill du jobba som ordningsvakt i Sveriges mest omväxlande ordningsvaktsuppdrag?Nu utbildar vi nya kollegor för tjänstgöring i vårt uppdrag för kollektivtrafiken i Stockholm.Är du lämplig eller känner du någon som skulle passa? Gå in via länken och sök idag!

https://csgab.se/jobb/ansok/?rmpage=job&rmjob=212

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss