CSG tecknar avtal med Farsta Centrum - Commuter Security Group

CSG tecknar avtal med Farsta Centrum

18 feb 2022

Vi har glädjen att meddela att vi tecknat avtal med Farsta Centrum. Från och med den 1 april tar vi ansvaret för säkerheten där. Det är riktigt roligt och ett bra tillskott för CSG – säger Jens Klevengård, försäljningschef

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss