CSG - Får ny ägare - Commuter Security Group

CSG – Får ny ägare

17 feb 2021

 
 

Pelle Johansson, VD

 
CSG – Commuter Security Group, kommer att få en ny ägare innan utgången av Q1 2021. Vår nya ägare är Transfer Group.
Transfer Group är en koncern med tjänsteföretag som kompletterar varandras tjänsteutbud. Ett gemensamt mål är att utveckling, kreativitet och nya idéer uppmuntras och stöds. Genom entreprenörskap och innovation, vill Transfer Group ligga i framkant för att medverka till en trygg framtid inom trygghet och säkerhet.
Ledningen med Pelle Johansson som VD kommer fortsatt vara verksamma i bolaget. ”Vi ser med spänning fram emot att vara en del av en koncern som har trygghet och säkerhet i fokus. Med vår verksamhet och kompetens tillför vi Transfer Group ett väl fungerande bolag inom trygghet, säkerhet och bevakning, säger Pelle Johansson.” 
 
 

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss