Start nya uppdrag - Commuter Security Group

Start nya uppdrag

01 okt 2020

Idag startar vi upp två nya uppdrag inom kollektivtrafiken. Trygghetsvärdar i Stockholm samt Ordningsvakter/biljettkontrollanter i Värmland.
Tolv trygghetsvärdar och en arbetsledare kommer dagligen under eftermiddag och kväll arbeta med uppsökande verksamhet samt synlighet i syfte att skapa trygghet i kollektivtrafiken i Stockholm. Tretton förväntansfulla nya medarbetare har precis gått ut för sitt första arbetspass.
Vi hälsar alla våra nya Trygghetsvärdar varmt välkomna och hoppas dem skall trivas både hos oss på CSG och inom detta nya och viktiga uppdrag.
Andreas Emilsson
Driftchef CSG
 
Idag startade även avtalet för vårt nya uppdrag i Karlstad gällande Ordningsvakter som utför biljettkontroll.
Vi ser mycket fram emot detta uppdrag och vi är övertygade att det kommer bli fantastiskt bra med den personal som anställts för uppdraget.
Vi önskar vår nyanställda personal varmt välkomna till oss på CSG!
Victoria Fransson
Arbetsledare CSG
 

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss