CSG är auktoriserad utbildningsföretag för HAS utbildning - Commuter Security Group

CSG är auktoriserad utbildningsföretag för HAS utbildning

22 jun 2020

CSG har nu av Länsstyrelsen beviljats auktorisation för utbildning i HAS (handhavande av skjutvapen).
CSG ser detta som ett mycket viktigt steg i att utveckla vårt tjänsteutbud. Genom denna auktorisation har vi nu möjlighet att själva utbilda egen personal i handhavande av skjutvapen enligt FAP 573-1 Bilaga 11.
Men auktorisationen ger oss även möjlighet att genom våra vapeninstruktörer sälja denna utbildning till andra aktörer som behöver utbilda sin personal i bärande av vapen i tjänst.
Azir Butt
Driftchef Personskydd 

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss