CSG tecknar avtal med Castellum - Commuter Security Group

CSG tecknar avtal med Castellum

21 feb 2020

CSG har fått förtroendet att ta över fastighets- och trygghetsjour på Castellum i Örebro. Castellum har ca 60 fastigheter, bland annat Rättscentrum, Polishuset och Citypassagen. Huvuddelen av fastigheterna ligger i Pilängen och i City.
Trots komplexiteten i dessa fastigheter känner jag en stor trygghet i mina medarbetares kompetens för de ärenden som kan uppstå i fastigheterna.
Avtalet startar 1 mars.
Läs mer om Castellum:
http://www.castellum.se
Joakim Oskarsson
Driftchef Örebro

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss