Ordningsvakter griper rånare på Pressbyrån - Commuter Security Group

Ordningsvakter griper rånare på Pressbyrån

22 jan 2020

Kring 21-tiden den 5/1 ingrep patrull 1210 i city mot en person som var i full färd med att begå ett rån mot Pressbyrån på Fridhemsplan södra.
Ärendet resulterade i ett grip för rån samt våldsamt motstånd. Patrullen hade larmats till platsen av SL:s trygghetscentral. Väl på plats kunde de överraska rånaren och på ett tryggt och säkert sätt frihetsberöva honom.
Vi på CSG är stolta över det professionella agerandet från våra medarbetare och vill rikta ett stort tack till dem båda!
 
Joakim Wirström
Driftchef CSG

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss