CSG tecknar avtal med Karlstad Airport! - Commuter Security Group

CSG tecknar avtal med Karlstad Airport!

20 dec 2019

CSG har efter upphandling vunnit ett nytt uppdrag i Värmland på Karlstad Airport. Uppdraget avser säkerhetskontroll av passagerare och bagage för samtliga avgångar på flygplatsen. Avtalet är maximalt fyra år inklusive option och startar 1 januari. Uppdraget omsätter 20 MSEK under avtalstiden.
Avtalet innebär att CSG nu är etablerade i Värmland och har möjligheten att växa i området med övriga tjänster samtidigt som vårt segment inom Airport Security expanderar. Vi är ett av få bevakningsföretag i Sverige som nu levererar flygplatssäkerhet till två olika flygplatser, vilket vi är väldigt stolta över.
Karlstad Airport har tidigare genomfört säkerhetskontrollen i egen regi och vi är därför mycket glada över att just vi fått förtroendet och ta över uppdraget efter att vi under upphandlingen kunnat påvisa vår erfarenhet och förmåga att leverera högkvalitet säkerhetstjänster inom luftfart.
Jag vill rikta ett extra stort tack till Victoria Fransson vår arbetsledare inom Airport Security för sitt engagemang och sin insats under upphandlingen och för det hårda jobb hon och Driftchef Joakim Oskarsson nu gör för att starta igång uppdraget om mindre än 2 veckor.
Jag vill passa på att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År!
Jens Klevengård
Försäljningschef
Commuter Security Group AB

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss