Försök till människorov - Commuter Security Group

Försök till människorov

05 dec 2019

Kring 18-tiden i Måndags ingrep två av våra patruller i city (1220 och 1320) mot en person som försökt dra med sig en liten flicka ut från ett tunnelbanetåg vid Gamla stan. Mannen hindrades av mamman samt andra resenärer.
Ärendet resulterade i ett grip för försök till människorov. Patrullerna kunde med hjälp av två kollegor från Nokas (patrull 1230) och två andra lediga kollegor från CSG på ett tryggt och säkert sätt frihetsberöva förövaren, och säkra ett flertal vittnen till händelsen.
Vi på CSG är stolta över det professionella agerandet från våra medarbetare och vill rikta ett stort tack till samtliga inblandade!
 
Joakim Wirström
Driftchef CSG

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss