CSG sponsrar Qnet - Commuter Security Group

CSG sponsrar Qnet

25 nov 2019

Commuter Security Group AB är stolta att meddela att vi numera är sponsorer för Qnet.
Qnet är en förening med ändamål att skapa samverkan mellan kvinnor i ledande befattning som arbetar med säkerhet i olika roller och verksamheter eller utbildar sig inom säkerhet. Qnet är en mötesplats där medlemmarna kan utbyta kunskaper och erfarenheter.
Fredagen den 22/11 gick Qnetdagen av stapeln på anrika Nalen i Stockholm. Temat för dagen var MOD. CSG reprsenterades av vår HR-chef – Linda Dislund och en av våra driftchefer – Joakim Wirström. Föreläsningar och paneldebatter hölls av välrenomerat branschfolk men det fanns även externa gäster som t.ex medieprofilen Amelia Adamo och Brigadgeneral Lena Persson Herlitz från Försvarsmakten.
Qnetpriset 2019 gick till Malin Ekblad – Säkerhetschef i Vellinge/Trelleborg/Skurup samt ordförande i Offsäk.
Mer att läsa om Qnet, deras verksamhet och Qnetdagen finns på https://qnetsakerhet.se/
 
Pelle Johansson
VD CSG

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss