CSG vinner upphandling och får förnyat förtroende att tillhandahålla Biljettkontrolltjänster till Sörmlandstrafiken i Region Sörmland!

03 jun 2021

Med rätt kompetens, flexibilitet och serviceanda skapar vi trygghet för människor och verksamheter varje dag.

Det är med stor glädje vi kan meddela att CSG fått förnyat förtroende av Sörmlandstrafiken i Region Sörmland att fortsätta leverera biljettkontrolltjänster, vilket vi gjort sedan 2011. Avtalet avser väktare som utför biljettkontrolltjänster i hela regionen samt option på ordningsvakter vid avrop. Avtalet löper i fyra år inklusive förlängning och är värt 10 MSEK.

Utveckling av uppdraget, tillsammans med Sörmlandstrafiken, säkerställer en hög serviceanda och flexibilitet som vi vet är avgörande för resenärernas upplevelse. Vi är stolta och glada att få bidra till ett säkert samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas och leva i trygghet.

Eftersom vi haft förtroendet sedan 2011 så har vi tagit vara på möjligheten att utveckla en god leverans med erfarna kollegor som dagligen utför biljettkontrolltjänster på bussar och tåg. Det gör oss trygga i att infria vårt löfte, att vara den flexibla aktören som med hög kompetens och förmågan att anpassa sig, alltid levererar service och säkerhet av högsta kvalitet.

Vi ser fram emot vårt samarbete!

Jens Klevengård
Försäljningschef

Commuter Security Group AB