CSG ingår avtal med Karolinska Universitetssjukhuset - Commuter Security Group

CSG ingår avtal med Karolinska Universitetssjukhuset

18 maj 2022

CSG har vunnit en upphandling som omfattar bevakningstjänster med ordningsvakter tillsammans med operatör i bevakningscentral dygnet runt på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

– Vi ser fram emot att starta samarbetet med Karolinska i Solna och samtidigt ta oss an ett av Europas största universitetssjukhus. Jag är stolt och tacksam över våra medarbetare som är en stark bidragande faktor till att vi fortsätter vinna stora avtal, säger Jens Klevengård, försäljningschef på CSG. 

Uppdraget, som startar den 1 augusti i år, omfattar stationär och ronderande bevakning av hela sjukhusanläggningen. Totalt kommer uppdraget omfattas av 20 heltidsanställda samt flertalet deltids- och behovsanställda. 

– Vi säkrar ytterligare en stor affär och fortsätter samtidigt att ta marknadsandelar och breddar våra tjänster till ytterligare ett affärsområde. Affären är ett kvitto på att vi fortsätter hålla hög nivå i allt vi gör. Året har börjat starkt för CSG och det ser ljust ut framöver, säger Pelle Johansson VD på CSG.

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss