GLAD PÅSK FRÅN OSS PÅ CS - Commuter Security Group

GLAD PÅSK FRÅN OSS PÅ CS

14 apr 2022

Senaste tiden har vi vunnit flera nya avtal som vi är mycket glada och stolta över. Bland annat en större Centrumanläggning och vår första hotellkedja vilket även ger oss möjlighet att växa ytterligare inom ett nytt segment. Fortsatt förtroende från SL/Trafikförvaltningen att ta hand om City blocket med ordningsvakter upp till åtta år framåt och Örebro kommun har gett oss förtroendet att stå för ronderande och stationära väktare samt kommunväktare.

Genom detta behöver vi bli fler! Är du intresserad av att bli en del av vårt team, gå gärna in på vår hemsida och se vilka roller vi söker.

Allt gott//Pelle Johansson

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss