Vår nya eldrivna rond bil - ID.4 - Commuter Security Group

Vår nya eldrivna rond bil – ID.4

15 nov 2021

Äntligen kan vi presentera vår senaste rond och utryckningsbil – en ID.4 som kommer att rulla i region Örebro. Med vårt miljötänkande så ligger det rätt i tiden att köra denna helt el-drivna bilmodell, vi vill ta ansvar för vår miljöpåverkan. ID.4 kan rulla upp till dryga 50 mil vilket innebär att vi med god marginal kan täcka området kring Örebro med omnejd.

Över 95% av CSG:s fordonsflotta drivs idag av el, Biogas eller HVO 100. Under slutet av året 2021 fortsätter vi implementeringen av helt el-drivna bilar för våra ronderingsuppdrag, med tre nya Kia E-Niro som kommer verka inom våra nya uppdrag i norra Stockholm.

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss