Avtalsstart biljettkontroll Örebro. - Commuter Security Group

Avtalsstart biljettkontroll Örebro.

07 jan 2021

Idag började den första riktiga arbetsdagen för våra nya medarbetare i uppdraget som biljettkontrollant i Örebro. Medarbetarna har under två dagar genomgått introduktionsutbildning både hos vår kund och internt hos oss. Vi kommer att ha sex kontrollanter som kommer dagligen under morgon, eftermiddag och kväll att utföra biljettkontroll och skapa trygghet i kollektivtrafiken i Örebro län. Vi önskar våra nya och befintliga medarbetare välkomna till sina nya tjänster. Uppdraget kommer att organiseras under arbetsledare Victoria Fransson.
 
Joakim Oskarsson/ Victoria Fransson
Driftchef/ Arbetsledare

Ett spännande och utmanande yrke

Jobba med oss!

Arbetet inom säkerhetsbranschen är både spännande och utmanande samtidigt som det kan vara krävande. Detta tillsammans med rätt utbildningar och förutsättningar ger dig möjlighet att utvecklas både som individ och som yrkesperson hos oss.  Som anställd på CSG kommer du att få det stöd du behöver för att klara av dina arbetsuppgifter genom kunniga och engagerade chefer och kollegor.

Läs mer om att jobba med oss